URBAN GARDENING

U R B A N   G A R D E N I N G


URBAN GARDENING FÖR BÅDE MILJÖN OCH FÖR SAMHÄLLET. 


Urban gardening är en fantastisk möjlighet för människor att komma närmare naturen och lära sig mer om hållbar odling. Genom att odla egna grönsaker och örter på små ytor, som balkonger och terrasser, kan vi minska vår klimatpåverkan och samtidigt få tillgång till färska och näringsrika råvaror direkt från vår egen odling. På Balkongen kan du få lära dig om allt från växtval och jordkvalitet till bevattningsteknik och skadedjursbekämpning. Vi tror att alla kan odla, oavsett om du har gröna fingrar eller inte.


På Balkongens trädgård är alla välkomna, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren odlare. Vi erbjuder workshops och kurser för alla som vill lära sig mer om hållbar odling och ta hand om naturen på ett mer miljövänligt sätt

DET HANDLAR INTE OM BARA ATT ODLA GRÖNSAKER. 


 Det handlar också om att skapa en gemenskap och en känsla av samhörighet. Genom att odla tillsammans kan vi lära oss av varandra och dela erfarenheter och kunskap. Det är en fantastisk möjlighet att träffa nya människor och bygga relationer.  Så om du vill komma närmare naturen, lära dig mer om hållbar odling och samtidigt träffa nya människor är urban gardening på Balkongens trädgård rätt plats för dig.